Queen Nails Blogg

Varelsen som charmade oss alla

Publicerad 2012-10-26 22:35:19 i Allmänt


Här om dagen kom det in en liten varelse som charmade oss alla i salongen! Hon fick en trevlig liten lekstund med vår lediga personal medan matten skulle fixa till naglarna. Visst är hon det mest bedårande ni sett?! :P


 
 
 
 

QN

Publicerad 2012-10-24 12:04:59 i Allmänt

Härlig start på dagen!

Chanel - Nagelförlängning

Publicerad 2012-10-24 01:08:00 i Nagelförlängning

Den här nagelförlängningen är ett akrylsätt gjord på motivtippar. Sedan är även ett lager topgéle påstruket, vilket gör att naglarna blir extra glansiga, och att glanset håller i sig en väldigt lång tid. Topgéle är ett riktigt bra alternativ istället för vanligt överlack som brukar tappa fäste ganska så fort. 




 
 
 
 

Topgélen torkas i en UV-lampa, och torkar på endast ca 2 minuter. 
Är du nyfiken på hur topgélen fungerar? Kom in och testa hos oss!




Grymt snygga chanelnaglar, eller vad? ;)


 
Är du sugen på nagelförlängning med motiv?
Kom in till oss, vi har många olika färger och motiv!
 
 

Lördag på Stinsen

Publicerad 2012-10-20 13:06:02 i

Mycket drag idag här hos oss och på köpcentret i övrigt. Kul! :)

Ljus och fräsch färglack

Publicerad 2012-10-18 18:41:01 i

Även fast hösten är i annalkande och många kommer in till oss på Queen Nails och vill ha en lite starkare färg på sina naglar, så tycker jag ändå att det kan vara fräscht med lite ljusare och neutralare, om man nu känner för det.
Jag har haft mina naglar i den mörka brunlila färgen, som just nu är på tapeterna. Älskar verkligen färgen, och har tipsat många kunder om den (kan visa lacket i ett annat inlägg), men nu kör jag på ett lite fräschare och ljusare färg, då jag känner att mina naglar behöver det.

Första inlägget - Bröllopsfeber

Publicerad 2012-10-18 18:30:00 i

Lite bröllopsnerver?

Det verkar som om det är en hel del som ska gifta sig nu till helgen. Bara under denna veckan har det kommit in ett gäng brudar som skall fixa sina naglar inför stundande bröllop. Det tycker vi på Queen Nails är riktigt roligt!De flesta brudarna är nervösa inför den stora dagen, men vi önskar såklart lycka till och att livet som fruga härefter skall bli riktigt härligt! =)


Här lyckades vi fånga en bild på brud och brudtärna, inte den bästa kvalitén på bilden, men vi ser ju iallafall bröllopsnerverna skymta fram! ;)




 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela